Impressie van het interieur van de nieuwe supermarkt in Uithuizermeeden.
Impressie van het interieur van de nieuwe supermarkt in Uithuizermeeden.

PLUS Verstraete Uithuizermeeden opent woensdag de deuren

Algemeen

UITHUIZERMEEDEN - Coop Verstraete aan het Johan van Veenplein in Uithuizermeeden opent woensdag de deuren als PLUS Verstraete.

Ondernemer Gerrit Verstraete wist al een klein beetje wat hem te wachten stond want jaren geleden ging zijn Super de Boer-winkel al over naar Coop. ,,Nu gaan we over naar PLUS met een mooie, moderne winkel. Die is in de afgelopen weken namelijk flink verbouwd. Alle koelingen zijn bijvoorbeeld vervangen door duurzame exemplaren. We zijn volledig van het gas af. De nieuwe winkel kent een ruim assortiment met veel verse producten.”
Verstraete is al bekend met PLUS. ,,Ik ben eigenaar van meer winkels en heb eerder ook al een bestaande PLUS-supermarkt overgenomen. Ik ken de systemen van PLUS dus al. De begeleiding van PLUS is daarnaast heel goed. Dat maakt de overgang naar een nieuwe formule vooral iets waar we met het hele team naar uitkijken.”
PLUS staat voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Klanten vinden bij PLUS Verstraete Uithuizermeeden straks een ruime keuze aan verse, biologische en Fairtrade huismerkproducten, veel seizoensgroenten en -fruit en producten van Nederlandse bodem. Dankzij scherpe aanbiedingen en ruim duizend alledaagse en altijd laag geprijsde PLUS-artikelen, herkenbaar aan het paarse Laagblijvers-logo, doen klanten bij PLUS Verstraete Uithuizermeeden bovendien altijd prijsbewust boodschappen. Daarnaast blijven producten van lokale ondernemers een belangrijk onderdeel van het assortiment, zoals de worst van de slagerij uit Baflo en het brood van de bakkerij uit Bedum.
PLUS Verstraete Uithuizermeeden is van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur open. De bloemenafdeling en slijterij blijven, en PLUS Verstraete Uithuizermeeden is een PostNL-postagentschap. Het aantal zelfscankassa’s wordt uitgebreid, wat voor nóg meer gemak zorgt.
Woensdag is iedereen van harte welkom om de nieuwe winkel te bewonderen tijdens de feestelijke opening. De eerste 200 klanten worden verrast met een welkomstcadeau: een heerlijke taart. Daarnaast worden er tien boodschappenpakketten ter waarde van 50 euro verloot.