Vanaf link Jan Kuiper, Iris Kroes en Yvonne de Hoop
Vanaf link Jan Kuiper, Iris Kroes en Yvonne de Hoop

Colors of Coldplay in Notoarestoen Eenrum

Algemeen

EENRUM - In de Notoarestoen in Eenrum is zondag 12 mei een try-out mee te maken van het theaterprogramma Mindfulness in Concert, met als titel Colors of Coldplay. Deelname is gratis. 

Colors of Coldplay wordt verzorgd door Iris Kroes (zang en harp), Jan Kuiper (gitaar), Yvonne de Hoop (mindfulness) en Jan Klug (soundscapes). Voor deze versie van Mindfulness in Concert wordt gebruik gemaakt van de mooiste songs van Coldplay, waaronder The Scientist, Skyfull of Stars en Fix You. 

Diepgaande ervaring van innerlijke rust en verbinding

,,We nemen je mee op een unieke innerlijke reis”, zegt Kuiper. ,,Stap binnen in een wereld waar muziek, adem en mindfulness samenkomen om een diepgaande ervaring van innerlijke rust en verbinding te creëren. In dit bijzondere concert worden de klanken van de muziek niet alleen gehoord, maar ook gevoeld. Het is een uitnodiging om volledig aanwezig te zijn, om elk moment bewust te beleven en te omarmen in het hier en nu. Terwijl de muziek je zintuigen streelt, word je uitgenodigd om diep te ontspannen en je volledige aandacht te richten op het huidige moment.” 

Colors of Coldplay start om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Aanmelden is niet nodig.