Frans Bauer komt voor het eerst naar het Hollands Tentfeest.
Frans Bauer komt voor het eerst naar het Hollands Tentfeest.

Tentfeest in Rasquert met Frans Bauer, Sieneke en Dries Roelvink

Algemeen

RASQUERT - Op het ijsbaanterrein in Rasquert wordt zaterdag 18 mei een nieuwe editie gehouden van het Hollands Tentfeest. Er wordt opgetreden door onder anderen Frans Bauer,  Sieneke en Dries Roelvink.

Gastheer is Danny Panadero. Naast zijn bekende hit ‘Danny’s Autopaleis’ is hij dé man om een feest te presenteren. Het Hollands Tentfeest heeft dit jaar voor het eerst Frans Bauer op de bühne. Deze nationale grootheid en sympathieke Brabantse zanger zal zeker de harten van menig noordeling sneller laten kloppen. Ongetwijfeld zullen zijn vele hits door de tent galmen, tot plezier van alle bezoekers. 

Ook Sieneke komt naar Rasquert. Zij is een een begrip in de vaderlandse showbizz. Sieneke is na het Eurovisiesongfestival van 2010 als één van de weinige vrouwelijke topzangeressen doorgebroken in het Nederlandstalige populaire genre.

Lekker eigenwijs

Dries Roelvink is Dries! Lekker eigenwijs met een hart van goud. Deze Jordanees zingt zijn nummers met een branie die typerend is voor Amsterdam. Zijn hits zullen ook dit optreden een feest van herkenning zijn. 

Op het podium staat ook Bernardo. Hij is in korte tijd uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde artiest. Influencer en fotomodel Anna Bron maakt de avond compleet. Onder andere met ‘Biertje’ geeft ze aan het zingen serieus te nemen en het Hollands Tentfeest 2024 biedt haar dit podium.

Kaartverkoop

Het Hollands Tentfeest begint om 20.00 uur. De feesttent is vanaf 19.30 uur geopend. Zie voor informatie over de kaartverkoop de website Graspop-Festival.nl.